Despre Noi

We provide, you ride

Cine suntem?

    Suntem un magazin de retail din Tg-Jiu, Gorj in spatele caruia se afla o echipa de oameni pasionati de tot ceea ce inseamna distractie pe doua roti.

    Ne ocupam cu vanzarea de biciclete, piese si accesorii dar avem si un service unde ne ocupam de toate problemele aparute la bicicletele care ne trec pragul.

  • Produse de calitate
  • Cel mai bun serviciu clienti
  • Politica excelenta de retur a produselor

Echipa Noastra


    Povestea nBike incepe in urma cu 12 ani cand am deschis primul nostru magazin si atelier de reparatii.
    De atunci am crescut de la an la an, ne-am mutat intr-o locatie mai mare, am marit echipa, ne-am modernizat, dar nu am uitat niciodata ce ne-a facut sa plecam la drum, si anume: pasiunea pentru biciclete.

    Intre timp ne-am creat o pagina de facebook unde tinem legatura cu clientii din toata tara, dar si un magazin online unde incercam sa aducem o gama cat mai variata de biciclete si piese la cele mai avantajoase preturi.

Testimoniale

“Cateva cuvinte despre baietii de aur de la nBike. Asta va fi cam greu, pentru ca as putea umple pagini. Dar e de ajuns sa va spun ca nBike are poate cel mai important atu al unei firme care vrea sa faca business de calitate si care doreste sa ii educe si pe ceilalti in acest sens: SERIOZITATEA!”

Alexandra Nita

“Profesionalism si promptitudine. Sunt doua calitati esentiale intr-o lume a concurentei, in care 'celalalt' te vegheaza, pentru a ataca cea mai mica greseala. Secolul vitezei este dedicat celor ce depasesc paravanul vorbelor goale, al imaginii fara esenta si lasa faptele sa vorbeasca.”

Mihai Alexandru