Termeni si conditii de livrare

  Coletele sunt procesate si trimise fie in ziua plasarii comenzii, fie in ziua lucratoare urmatoare in functie de ora la care a fost plasata comanda. In functie de preferintele clientilor, nBike va ofera doua modalitati de livrare a produselor, si anume:

  • Prin Fan Courier: In aceasta situatie, in cele mai multe cazuri, coletul va ajunge la client in maxim 24 de ore de la trimiterea acestuia
  • Prin Posta Romana: In aceasta situatie coletul va ajunge la client in aproximativ trei zile lucratoare din momentul expedierii

  Costul de livrare al coletului variaza in functie de modalitatea de livrare aleasa dar si de greutatea si costul produselor comandate. De mentionat este faptul ca pentru comenzi mai mari de 500 RON livrarea este gratuita. De asemenea costul de livrare al oricarei biciclete este de 20 RON, indiferent de modelul ales sau de pret.

  Toate comenzile plasate vor trebui sa fie confirmate telefonic! Dupa plasarea unei comenzi veti fi contactat in cel mai scurt timp de catre un angajat nBike care va va comunica disponibilitatea produselor si data la care acestea vor ajunge la dumneavoastra.

  Momentan plata se face doar in sistem ramburs. In timp, odata cu dezvoltarea site-ului nostru vom adauga noi modalitati de plata (transfer bancar, fila cec, paypall etc.)

  Returul produselor se face in maxim 5 zile de la primirea coletului. In acest caz costurile de transport sunt suportate in intregime de catre client! (Returul produselor se poate face doar printr-un serviciu de curierat rapid care permite verificarea coletului la livrare)